traphek klemhek

Omschrijving

Op aanvraag

16 Jan. 2014, 05:33:13

2721 x

Bettacare Auto-Close Gates 00245
Bettacare Auto-Close Gate and Extensions 75-204cm

Bettacare Advanced Auto-Close Gate is een klemhekje wat het aller breedste klemhekje wat wij in de collectie hebben. De meeste traphekken gaan tot 120 cm. Maar dit traphek kan tot 204 cm breed. Dit is 1 van mijn meest verkochte klemhekjes.

De opening van het deurtje van het auto-close klemhekje: Je hebt 2 handelingen nodig. De werking van het deurtje van het klemhekje.

- Fase 1. Met je duim schuif je het lipje naar achteren. Zie foto 1 en 2.
- Fase 2. En dan til je het hele deurtje op. Zie foto 3 en 4.

Bettacare Child and Pet Safety Gates Standard EN1930:2011 Klemhekjes zijn vroeger ontwikkeld als deurhekjes maar worden nu ook gebruikt voor trappen en doorgangen. Klemhekjes worden tussen twee rechte muren geplaatst. En kunnen NIET het hoekje om of scheef geklemd worden. Door het naar buiten draaien van de schroeven zit het hekje KLEM VAST tussen de muren met een drempeltje aan de onderkant van het frame om zicht vast te klemmen en de stabiliteit. Vandaar de naam: KLEMHEKJES Het KLEMHEKJE ziet er altijd zo uit als het uit de verpakking komt: het staat in een lichte ā€˜Vā€™-vorm. Dit zorgt voor de noodzakelijk spanning zodat het goed vastgeklemd wordt.

Foto's

Traphekjes traphek klemhekTraphekjes traphek klemhek

Aangeboden door

marieke
Den Bosch, Noord-brabant
T.: 0736840840

Website van de adverteerder
Alle advertenties van deze verkoper

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

 

traphek klemhek