Handige luxe kinderbadjasjes

Omschrijving

€ 59,95

09 Nov. 2012, 08:41:06

2477 x

Nooit meer huilende kinderen die het koud hebben nadat ze uit het zwembad of de zee komen en nooit meer kinderen die verbrand raken tijdens het spelen op het strand. Uw oplossing: een super handig kinderbadjasje van Terry Rich Australia. Het kerstcadeau van 2012!

Terry Rich Australia is een premium Beach- & Resort wear label dat bekend staat om haar superieure kwaliteit, stijlvolle designs en praktische oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen.

Terry Rich Australia zet de wereldwijde standaard op het gebied van luxe badlakens. Daarnaast heeft het een leuke lijn met kinderbadjasjes en andere ''beach cover ups'.

De kinderbadjasjes van Terry Rich Australia zijn ideaal voor strand, zwembad, camping of thuis. Ze hebben de volgende voordelen:
* ze drogen
* ze warmen op
* ze bieden bescherming tegen de zon

Uitgevoerd in 100% hoogwaardig katoen en voorzien van een handige ritssluiting en capuchon. Verkrijgbaar in de maten 1 tot en met 12 (van ongeveer 9 maanden tot 12 jaar) in diverse hippe designs. Bezoek snel de winkel van Destination Beach (www.destinationbeach.com), voor deze leuke kinderbadjasjes en andere exclusieve beach life style producten

Foto's

Kinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjesKinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjesKinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjesKinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjesKinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjesKinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjesKinderbadjes Handige luxe kinderbadjasjes

Aangeboden door

Destination Beach
Houten, Utrecht

Website van de adverteerder
Alle advertenties van deze verkoper

Biedingen

  • Er zijn nog geen biedingen

Neem contact op

 

Handige luxe kinderbadjasjes